Ποιοι Είμαστε
Plugs
i-lab

Mε υπεύθυνο τον κο Λουκάκη Σπύρο, διπλωματούχος ηλεκτρονικός, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών και της τεχνολογίας.

Σκοπός μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των επισκευών και της συντήρησης των πιο προηγμένων και απαιτητικών ηλεκτρονικών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, laptop, tablet, παιχνιδομηχανών και συσκευών υψηλής τεχνολογίας) με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας και με εξελιγμένο ρομποτικό σύστημα.

Σκοπός μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των επισκευών και της συντήρησης των πιο προηγμένων και απαιτητικών ηλεκτρονικών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική υπολογιστές, laptop, tablet, παιχνιδομηχανών και συσκευών υψηλής τεχνολογίας) με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας και με εξελιγμένο ρομποτικό σύστημα.

Συνεχώς βελτιώνουμε τις δεξιότητες μας, παρακολουθούμε τις σύγχρονες εξελίξεις ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας  λύσεις στις ανάγκες του σήμερα και να είναι έτοιμοι για τις τεχνολογικές εξελίξεις του αύριο.

Αγαπάμε με πάθος τη δουλειά μας, γι’ αυτό και θέλουμε να βελτιώνουμε καθημερινά τις δραστηριότητές μας, επιδιώκοντας την υψηλή απόδοση.

Αρχή μας είναι η επιχειρηματική υπεροχή και ανάπτυξη της Εταιρείας μας να διέπεται από το ήθος και τις αξίες που διατηρούν άρρηκτη τη συμμαχία μας με την κοινωνία, τους ανθρώπους μας και το περιβάλλον.

Απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Scroll to Top